Galerie

Serie bruggen gemaakt in gum transfer techniek

uit 2009 tot 2009 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

bruggen in Belgrado

bruggen in Belgrado

2009

Deze prent behoorde tot de serie prenten 'Verbindingen' die te zien was in Amerika in 2009. Ze zijn allen gedrukt in de gum-transfer techniek, die ik daar tijdens mijn recidense verder wilde ontwikkelen. Voor deze serie heb ik gekozen uit mooie bruggen in Europa die ik door de jaren heen gefotografeerd heb. De foto's zijn bewerkt en in een grafische techniek weergegeven. 'Belgrado' is gedrukt in een oplaag van 4 exemplaren op mooi Thais papier. De genoemde afmetingen betreffen de papiermaten.

brug in IJsland

brug in IJsland

2009

Deze prent behoorde tot de serie prenten 'Verbindingen' die te zien was in Amerika in 2009. Ze zijn allen gedrukt in de gum-transfer techniek, die ik daar tijdens mijn recidense verder wilde ontwikkelen. Voor deze serie heb ik gekozen uit mooie bruggen in Europa die ik door de jaren heen gefotografeerd heb. De foto's zijn bewerkt en in een grafische techniek weergegeven. 'IJsland' is gedrukt in een oplaag van 4 exemplaren op mooi Thais papier.

brug in Noorwegen

brug in Noorwegen

2009

Deze prent behoorde tot de serie prenten 'Verbindingen' die te zien was in Amerika in 2009. Ze zijn allen gedrukt in de gum-transfer techniek, die ik daar tijdens mijn recidense verder wilde ontwikkelen. Voor deze serie heb ik gekozen uit mooie bruggen in Europa die ik door de jaren heen gefotografeerd heb. De foto's zijn bewerkt en in een grafische techniek weergegeven. 'brug in Noorwegen' is gedrukt in een oplaag van 4 exemplaren op mooi Thais papier.

Erasmusbrug

Erasmusbrug

2009

Deze prent behoorde tot de serie prenten 'Verbindingen' die te zien was in Amerika in 2009. Ze zijn allen gedrukt in de gum-transfer techniek, die ik daar tijdens mijn recidense verder wilde ontwikkelen. Voor deze serie heb ik gekozen uit mooie bruggen in Europa die ik door de jaren heen gefotografeerd heb. De foto's zijn bewerkt en in een grafische techniek weergegeven. 'Erasmusbrug' is gedrukt in een oplaag van 3 exemplaren op transparant papier.

Maastricht

Maastricht

2009

Deze prent behoorde tot de serie prenten 'Verbindingen' die te zien was in Amerika in 2009. Ze zijn allen gedrukt in de gum-transfer techniek, die ik daar tijdens mijn recidense verder wilde ontwikkelen. Voor deze serie heb ik gekozen uit mooie bruggen in Europa die ik door de jaren heen gefotografeerd heb. De foto's zijn bewerkt en in een grafische techniek weergegeven. 'Maastricht' is gedrukt in een oplaag van 4 exemplaren op mooi Thais papier. De genoemde afmetingen, betreffen de papiermaat.